Urtekram

Urtekram vindt het net zo belangrijk om even hoge eisen te stellen aan wat u op uw huid smeert als aan wat u in uw mond stopt. Daarom zijn de verzorgingsproducten van Urtekram allemaal gecertificeerd biologisch. Het zijn zuivere, eenvoudige en biologische verzorgingsproducten zonder verborgen of onaangename bestandelen. 

Urtekram heeft ervoor gekozen om haar verzorgingsproducten te certificeren in samenwerking met een expert op dat gebied, zodat zij het biologische label kan documenteren en garanderen. Daarom levert Ecocert een garantie voor het feit dat Urtekram aan de strengste vereisten van biologische verzorgingsproducten voldoen. Ecocert heeft namelijk een internationaal erkende standaard voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten uitgewerkt. Het resultaat daarvan is schone, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Gegarandeerd zonder parabenen, petrochemie, alcohol, synthetische parfums of andere schadelijke, milieubelastende en hormoonverstorende ingrediënten.

Natuurlijk moeten producten getest worden; zolang dit maar niet op dieren gebeurt! Daarom doet Urtekram een beroep op vrijwillige testpersonenom haar verzorgingsproducten te testen. Niet alleen is Urtekram een actieve tegenstander van testen op dieren, ook maakt Urtekram voor al haar producten uitsluitend gebruik van plantaardige stoffen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »