Yverum

De verzorgingsproducten van Yverum zijn ontwikkeld met een gemeenschappelijke filosofie: Yverum wil haar klanten in eerste plaats eerlijk, natuurlijke en tegelijkertijd effectieve natuurcosmetica aanbieden. Daarom gebruikt Yverum uitsluitend hoogwaardige en verzorgende ingrediënten.

‘Verum’ komt uit het Latijn en betekend ‘waarheid’ – deze filosofie van transparantie realiseert Yverum sinds eind 2012 in de modemetropool Düsseldorf. Yverum ziet zichzelf als een innovatief en creatief team, die samen de waarden van eerlijke en tegelijkertijd exclusieve natuurcosmetica vertegenwoordigen. Naast de kwalitatief hoogwaardige en streng gecontroleerde ingrediënten van de producten hecht Yverum grote waarde aan duurzaamheid en sociale betrokkenheid.

Bewustwording van het milieu is belangrijk voor Yverum. Daarom let Yverum bij het uitkiezen van leveranciers op de voorwaarden voor de productie van grondstoffen en ondersteunt daardoor eerlijke arbeidsomstandigheden in de derde wereld.

Vegan natuurcosmetica houdt bij Yverum niet op bij de productinhoud. Ook de exclusieve omverpakkingen zijn zonder dierlijke ingrediënten, uit duurzaam beheerde bossen en grotendeels biologisch afbreekbaar.

Alle producten dragen het BDIH-keurmerk en zijn uiteraard dierproefvrij.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »