Natuurlijke tandpasta

Tandpasta zonder Fluoride 75ml

Fluoridevrije tandpasta voor gezonde tanden en een frisse adem

€2,09

 

Toothepaste Tablets Fresh Mint with Fluoride ca. 80st.

Natuurlijke tandenpoetstabletten met fluoride en munt

€8,95

 

Tandpoets Tabletten met Fluoride 130st.

Duurzame tandpoetstabletten met een kruidig-frisse smaak van salie en pepermunt

€6,90

 

Natural Toothpaste Fresh Mint 75ml

Frisse, natuurlijke tandpasta met fluoride

€3,49

 

Fennel & Propolis Toothpaste 50ml

Natuurlijke antibacteriële tandpasta voor gevoelig tandvlees

€4,99

 

Mint Toothpaste with Fluoride 75ml

Natuurlijke tandpasta met fluoride, xylitol en aloë vera

€4,28

 

Tandenpoets Tabletten met Fluoride 125st.

Milieuvriendelijke tandenpoetstabletjes met fluoride

€6,95

 

Toothpaste White 100ml

Natuurlijke whitening tandpasta met xylitol, hydroxyapatiet en salie

€6,99

 

Strong Mint Sensitive Toothpaste 75ml

Natuurlijke tandpasta zonder fluoride voor gevoelige tanden

€4,28

 

Tandpasta Zonder Menthol 75ml

Zeer zachte tandpasta, vrij van tensiden en menthol

€3,95

 

Planten Tandpasta 75ml

Milde tandpasta voor gevoelig tandvlees, reinigt grondig en voorzichtig

€4,99

 

Tandpasta Vitamine B12 zonder fluoride 75ml

Met silica, xylitol en vitamine B12

€6,50

 

Natuurlijke tandpasta

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor je algehele gezondheid. Je mond is één van de meest absorberende delen van je lichaam, dus welke mondverzorgingsproducten je kiest is niet om het even. Gelukkig heeft Natuurlijk ZUIVER een ruim aanbod natuurlijke mondverzorgingsproducten die veilig zijn voor je gezondheid.

Wat maakt natuurlijke tandpasta anders?

Natuurlijke tandpasta is veilig voor je gezondheid omdat het geen schadelijke ingrediënten bevat zoals veel andere tandpasta’s. Schadelijke ingrediënten zijn bijvoorbeeld kunstmatige kleurstoffen, parabenen, microplastics, Sodium Lauryl Sulfaat (SLS) en Sodium Laureth Sulfaat. Wij kijken kritisch naar elk product dat wij verkopen en geen van de tandpasta’s die wij verkopen bevat deze ingrediënten. Maar wat zit er dan wel in een natuurlijke tandpasta? Dat verschilt natuurlijk per tandpasta, maar veelgebruikte ingrediënten zijn calcium carbonaat, xylitol, kiezelzuur (silica) en aloë vera. Vaak zijn de tandpasta’s verrijkt met natuurlijke extracten voor gezond tandvlees en sterke tanden.

Duurzame tandpasta

Jarenlang had je geen andere keus dan tandpasta uit een tube. Maar sinds een aantal jaar wordt de keuze voor duurzame tandpasta steeds makkelijker. Natuurlijk ZUIVER heeft naast de traditionele tandpasta in tube ook tandpasta in glazen potten, tandpoeder in glazen potten (en navulzakken) en tandenpoetstabletten in plasticvrije verpakkingen. Het merk BEN&ANNA heeft tandpasta en tandpoeder in glazen potten en tandenpoetstabletten met vitamine B12 in plasticvrije zakjes. Eliah Sahil en Martina Gebhardt hebben ook tandpoeder in glazen potten (die van Martina Gebhardt hebben wel een plastic deksel) en van beide merken zijn ook plasticvrije navulverpakkingen verkrijgbaar. Verder hebben we nog tandenpoetstabletten van Denttabs, Hydrophil en Happy Tabs.
Ook natuurlijke merken die tandpasta in tube verkopen hebben oog voor duurzaamheid. De tube is vaak gemaakt van gerecycled plastic, plantbased plastic of is de tube voor 50% gemaakt van krijt zoals bij de tandpasta’s van Niyok.

Fluoride of geen fluoride?

Natuurlijke tandpasta’s zijn verkrijgbaar met en zonder fluoride. De meeste merken natuurlijke tandpasta die Natuurlijk ZUIVER verkoopt hebben zowel een variant met fluoride als een variant zonder fluoride zodat je zelf kunt kiezen waaraan jij de voorkeur geeft.

Het assortiment bij Natuurlijk ZUIVER

Natuurlijk ZUIVER heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke en duurzame tandpasta’s. Veel van de tandpasta’s die we verkopen zijn bovendien vegan, zodat er ook voor veganisten genoeg keus is. Natuurlijk ZUIVER verkoopt tandpasta’s van merken als Urtekram, Lavera, The Humble Co., Green People, Neobio, My Magic Mud en Weleda.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »